JUGATECAMBIENTAL
Jardí Botànic Històric
Avda Muntanyans s/n darrera MNAC
de 11h a 14h

La Jugatecambiental té lloc al Jardí Botànic Històric els diumenges al matí des del primer diumenge de Març fins al darrer diumenge de Novembre.

A la jugateca hi trobareu un punt d'informació, sobre l'AAJBB, sobre  les activitats que es realitzen al llarg de l'any, al JBH, al JBB jardí Botànic, al Museu Blau MCNB i  a l'Àrea metropolitana, en altres parcs i jardins de la ciutat.

Hi ha també un espai d'activitat lliure, per pintar, per fer jocs amb la família, per jugar a punteria, per endevinar...

i de 12,30h a 14h una activitat dirigida, temàtica per a cada diumenge. Plantar l'hort, recollir fruits de l'hort, fer pluviòmetres, fer paper reciclat, menjadores d'ocells, herbaris, hotels d'insectes,  i moltes coses més, cada diumenge una diferent.

Tot això fa possible que famílies amb pares i nens puguin participar d'una matinal engrescadora per conèixer l'hort de la masia i el món de les plantes. (no cal inscripció)

Vine a passar una estona agradable el diumenge...

Podeu trobar més informació sobre les jugatecambiental que es fan també en altres parcs i jardins de l'Àrea metropolitana fent click aquí

 

Col.labora:

 

 

 

 

24 octubre

Aquest dissabte hem fet d'aprenents de botànic, construint premses d'herbari i aprenent aquesta tècnica d'herborització.

Aquest diumenge hem sembrat llavors i hem après a fer bombes de sembra, amb fang i llavors, tècnica emprada per reverdir espais.

4 i 3  octubre

Avui els nens i nenes de la jugateca han dibuixat el jardí, uns 14 participants amb un llapis de l'associació que els hem regalat han fet diferents dibuixos.

Hem fet un taller de descoberta de les escorces dels arbres, les hem reconegut i hem fet unes calques per veure la seva rugositat.Han participat 11 nens, feia una mica de vent, però el temps s'ha aguantat molt bé.

Avui hem recuperat el nostre espai de l'hort i hem sembrat algunes llavors per aquesta tardor. Els 9 participants s'han endut a casa unes llavors sembrades de plantes de l'hort.

Avui a la jugatecambiental, complint tots els protocols de seguretat hem re iniciat les activitats amb un taller de descoberta de les fulles dels arbres del jardí. Han participat uns 11 nens i han pogut conèixer alguns dels arbres.

PODEU CONSULTAR  AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS DE LA TARDOR 2020

Activitats per als propers dies...

 

Totes les activitats de l'AAJBB es realitzaran amb aforaments limitats. (10 places) . De moment continuen suspeses fins a nou avís per recomanacions sanitàries COVID19

 

 

PROPERS VIATGES DE L'AAJBB

Si esteu interessats en viatges i jardins podeu consultar i les diferents propostes on us podeu inscriure.

 

Més informació també  a: Viatges Bomarzo

 

Visites

al Jardí Botànic de Barcelona

Si vols fer una visita guiada al Jardí Botànic, els guíes voluntaris de l'AAJBB t'acompanyaran...

al Jardí Botànic Històric

Visita el jardí Botànic Històric i descobreix el sot de la masia i l'hort etnobotànic que gestiona l'AAJBB.

Si vols fer una visita guiada, els guíes voluntaris de l'Associació d'Amics del Jardí Botànic t'acompanyaran...els primers diumenges de cada mes a les 12 h d'octubre a Juny.

Itinerari botànic al jardí Botànic Històric
270917-1700- AT Interior Itinerari Jardi
Documento Adobe Acrobat 4.9 MB

Recomanacions

23-03-2016

Pistacia lentiscus (Llentiscle)
Pistacia lentiscus (Llentiscle)
Anastrabe integerrima
Anastrabe integerrima
Colchicum autumnale
Colchicum autumnale
Crotalaria capensis
Crotalaria capensis

13/3/16

Banksia praemorsa

20/2/16

Eucalyptus torquata
Eucalyptus torquata
Eucalyptus calycogona
Eucalyptus calycogona

PER REGALAR...