BONES FESTES DE NADAL I UN FELIÇ 2019

Dibuix commemoratiu dels 25 anys de l'AAJBB, branca d'alzina, realitzat per el nostre amic Joaquim Conca.

VIATGE A GALICIA- Camèlies i pazos gallecs

Del 25 de febrer al 3 de març del 209.

Cal decidir-se aviat si hi esteu interessats. Hi ha una tarifa  amb descompte fins al 20 de desembre...

 

Per a més informació feu click aqui.

Descarregueu els itineraris i les condicions del viatge.

FESTA DE NADAL 2018

La festa de nadal va ser un èxit de participació, amb 70 assistents. Vàrem tenir una estona per recordar activitats i esdeveniments d'aquests 25 anys i una sopa de galets, canelons i turrons amb cava van ser l'àpat per desitjar-nos bon nadal i un feliç any nou.

 

 

FESTA DE NADAL 2018
Cloenda 25 anys...AAJBB


El diumenge 16 de desembre  de 12,00h a 16h
A la masia del Jardí Botànic Històric.


Celebrarem el final d'any i les festes de Nadal,  entre amics, socis i voluntaris...
i aprofitarem a fer una petita cloenda del que ha estat el 25è aniverssari de l'Associació.


A les 12,00h  esteu tots convidats a la masia del JBH a la Festa de Nadal  i a  dinar tots junts... Podeu dur també  coses de picar  per al vermut o alguna amanida, la resta ja ho posem des de l'Associació.
A les 12.30h farem un recull d'matges d'aquests 25 anys i una petita activitat per recollir testimonis de tot el que hem fet.. 
A les 14h està previst començar el dinar...

Animeu-vos i ...apunteu-vos el dia a l'agenda.

 

Agrairem que confirmeu l'assitència per mail o telèfon a la secretaria de l'associació.
info@amicsjbb.org o al telf 932564170 els dimarts i divendres a la tarda.
Es important que sapiguem tots els que veniu per no fe curt de dinar i poder donar-vos el servei que us mereixeu...

 

ÈXIT D'ASSISTENCIA A LA JORNADA DE JARDÍ JAPONÈS

Amb prop del centenar d'assistents, es va desenvolupar la jornada del jardí japonès. Amb un dia una mica inestable i amb algun que altre plugim, es va ibiciar la jornada amb l'acollida del president i l'obertura de la jornada amb el cònsol del Japó Sr. Nahohito Watanabe.

Les sessions matinals de Javier Vives, Ramon R Llena i Yuichi Suzuki, van donar pas al dinar i la visita als Bonsais. També l'activitat artística de Robert Waters "Borra tus huellas. La Tarda va tenir el punt principal a la xerrada del professor Fumiaki Takano, seguit de torn de preguntes i de la presentació artística de Rafa Castañé. Unes ikebanes diseñades per Montse Marín i una cerimonia del Tè, van ser alguns dels altres punts forts de la jornada.

 

Més imatges al següent enlla: www.flickr.com/photos/amicsjbb/albums/72157703755851255

JORNADA JARDÍ JAPONÈS

La Jornada del Jardí japonès contemporani del proper dissabte 17 de novembre no accepta ja més inscripcions. Està complert l'aforament previst per l'activitat.

 

La Junta AAJBB

TALLER DE DIBUIX amb Rafa Castañer

Animeu-vos a participar.

 

Cal inscriure's per fer l'activitat, directament amb l'autor  rafadibujante@gmail.com o a la secretaria de l'aajbb. info@amicsjbb.org

 

Tarifa per a un dels dies de taller de dibuix 10€ per participant.

 

ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA  RENOVACIÓ DE CÀRRECS AAJBB

El passat dissabte 27 d'octubre a les 11.30h va tenir lloc l'assemblea extraordinaria de renovació de càrrecs a la junta directiva a la masia del JBH.

malgrat el mal temps i la pluja van assistir un total de 14 socis numeraris.

Es va renovar la junta de l'associació amb el seguent resultat.

 

Van deixar el càrrec: Enric Orús (tresorer)

Van renovar el càrrec : Miquel Viñals (secretari) i Pere Vives (President)

Al càrrec de tresorer només es va presentar una candidatura de Ma Lluisa Garcia Hernández.

Els tres càrrecs van ser escollits per unanimitat dels assistents. 

El president disposava de 3 vots delegats i la secretaria disposava de 1 vot delegat.

La nova junta directiva va ser aprovada per un total de 18 vots a favor.

 

Composició de la nova Junta:

 

President: Pere Vives

Secretari: Miquel Viñals

Tresorer: Ma Lluisa Garcia

 

El president va aprofitar per agrair a l'Enric Orús la molta feina ben feta , esperant que segueixi col.laborant activament amb la Junta.

Després d'algunes preguntes i suggeriments d'alguns socis, va acabar la sessió.

 

podeu consultar l'acta de l'assemblea a l'oficina de l'associació o sol.licitar-ne còpia per correu electrònic.

EXCURSIÓ BOTÀNICA A LA FAGEDA DE STA FE DEL MONTSENY. (PLACES ESGOTADES)

El proper 7 d'octubre anem d'excursió a Sta Fe del Montseny amb el guiatge de Josep Maria Panareda i la companyia del nostre amic Josep Soler. Anem a aprendre les plantes de la fageda i els bolets de la tardor al Montseny.

Sortirem a les 8 del matí de Barcelona i tornarem al voltant de  les 18h.

Interessats contacteu amb la secretaria per mail o telèfon per a la inscripció. Per a més informació consulteu la pàgina de sortides i excursions aquí. 

6 Octubre Curs de dibuix naturalista de tardor...amb Carles Puche

El proper 6 d'octubre farem el curs de dibuix naturalista de tardor igual que hem fet altres anys, amb el Carles Puche que ens ensenyarà diferents tècniques per a la il.lustració científica, de plantes, bolets i altres éssers vius que trobem a l'espai de la masia del jardí botànic històric.

Per a més informació feu click aquí.

Comencem la Jugatecambiental al Jardí Botànic Històric

Des d'aquest diumenge 16 de setembre fins al 25 de novembre, tots els diumenges al matí de 11 a 13,30h hi ha oberta la jugateca al JBH a Montjuïc. Un espai per gaudir del jardí, amb espais de joc i lectura i cada diumenge una activitat per conèixer el món de le splantes els arbres i l'hort.

Per saber més sobre el calendari d'activitats consulteu el diari de la jugateca en aquesta mateixa pàgina.

Parem per vacances...

Benvolguts amics

Les properes setmanes de Juliol i Agost tanquem l'oficina per vacances. Per qualsevol informació podeu contactar amb per e mail a info@amicsjbb.org.

Esperem que el temps d'estiu sigui molt profitós per tothom i que pogueu gaudir d'unes merescut temps de descans.

Final de curs amb els voluntaris

El passat dijous 21 de juny vàrem fer un petit refrigeri de comiat del curs, per agrair a tots ekls voluntaris la seva tasca al desinteressada al Jardí Botànic. En reconeixement vàrem donar un petit osequi record fet en ceràmica manual i especial per a l'ocasió dels 25 anys de l'associació.

Gran participació al sopar de celebració dels 25 anys

El passat dissabte 16 de juny vàrem celebrar la tradicional trobada de socis i amics de primavera, enguany en motiu dels 25 anys amb un sopar a la masia del JBH. Va ser molt participat amb 52 persones i l'estimable participació del nostre president honorífic, Sr. Oriol Conas, que ens va explicar alguns detalls dels inicis i curiositats dels primers temps.

Els músics del trio Casares ens van acompanyar amb música en directe, el temps va ser esplèndidi i l'experiència quedarà al record de tots.

Un pastís especial per l'ocasió amb forma d'hort i una copa de cava per desitjar que els propers 25 anys siguin plens d'il.lusions i ajudin a fer créixer més aquest jardí que ja dona fruits.

Excursió Botànica Castell de Burriac

El passat 27 de maig vàrem fer una excursió botànica al parc de la Serralada Litoral, al castell de Burriac. varem descobrir el paisatge de pastures i pinedes de Pi roig, el paisatge d'alzinar amb bruc d'hivern , la vessant de solell i obaga del castell de Burriac  i moltes plantes de sol silicícoles de sauló de la costa del maresme.

En va fer el guiatge el Dr. Josep Maria Montserrat amb l'inestimable col·laboració del botànic Emilio Blanco de Madrid que ens va acompanyar. Unes 26 persones van participar d'aquesta activitat on vàrem aprendre flora i vegetació local a la vegada que moltes reflexions sobre la gestió del paisatge, l'activitat dels arbres i algunes plantes, i moltes de les estratègies de vida per resistir i sobreviure a la natura del regne vegetal.

25 anys del primer itinerari botànic a Montjuïc.

El passat 26 de maig vàrem celebrar els 25 anys dels primers itineraris botànic sa Montjuïc que es van fer des del 1994 fins al 1999 per donar a conèixer el Montjuïc olímpic descobrint els arbres al voltant dels sots de la Foixarda.

Van participar unes 18 persones, en Guillem Ramon Condal ens va fer de guia i ens va mostrar la riquesa vegetal del recorregut. Vàrem finalitzar el dia amb un acte de presentació del llibre 100 arbres singulars de Barcelona ciutat de l'autor Ricard Llerins soci de l'AAJBB, a la masia del jardí Botànic. vam aprofitar l'ocasió per reconèixer la tasca que fan els nostres guies al jardí Botànic cada cap de setmana amb els itineraris guiats gratuïts per a visitants.

Festa del Planta't al Botànic de primavera

Més de 1900 persones han visitat el JBB el 13 de maig a la festa del planta't. l'Associació ha organitzat la parada habitual de l'associació, una carpa amb la jugateca i una carpa amb un taller de plantació de llavors mediterrànies. Les activitats han tingut molt bona acollida. El temps ha estat bo, una mica fred dinada la forta pluja de la nit, però la diada ha transcorregut amb normalitat. El Jordi, la Lorena i la Esther a la Jugateca. El Guillem i el Pere casbas al taller de llavors amb algun amic que ha vingut a ajudar. L'Enric i alguns amics han estat a la parada de l'associació, venent llavors, mermelades, llibres, samarretes...

Curs de dibuix naturalista amb Blanca Martí a l'hort de la masia

El passat dissabte 13 de maig 8 amics van gaudir del curs de dibuix naturalista a l'hort de la masia amb la Blanca Martí que va desenvolupar una matinal de tècniques diverses de dibuix naturalista de flors plantes i fruits...

1a Festa de la Jugatecambiental del jardí Botànic Històric. Festa infantil per celebrar els 25 anys de l'AAJBB

Malgrat el dia de pluja que va obligar a suspendre les activitats exteriors i l'animació musical. es van adaptar els tallers a l'interior de la masia. Prop de 25 nens van ser valents i van venir a la masia del JBH malgrat la pluja i el mal dia que feia, van gaudir d'un esmorzar i dels tres tallers que es desenvolupaven, un de rastres d'animals un de petjades i senyals en fang i un de sembra de llavors.

Diumenge 6 de maig 2018

 

Festa infantil en motiu dels 25 anys de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic.

Activitats per a tota la família, esmorzar, tallers, animació  i una bona estona per al matí del diumenge.

Programació:

Tallers diversos per a totes les edats…

·        Descoberta de rastres i senyals

·        Observació de la natura  petita i amagada

·        “Planta la llavor per fer créixer el jardí”

I també…

 

Espai de joc lliure i jugatecambiental

Concurs de dibuix

Esmorzar de fruita natural

Animació i música amb Oriol Bargalló

 

d’ 11 a 14h

 

US HI ESPEREM…

CURS DE DIBUIX NATURALISTA A L'HORT DE LA MASIA

Amb Blanca Martí il.lustradora científica

 

Farem dibuix naturalista de fauna i flora de l'hort de la masia.
Dia: 12 de Maig 2018

Lloc i Horari: Hort del Jardí Botànic Històric. Avda dels Muntanyans s/n darrera del MNAC. Parc de Montjuïc.
de 10 a 14h

Material de dibuix: Necessitem llibreta per dibuixar a llapis, goma, llapissos 3H, 2B, HB i si es diposen d'aquarel.les es poden dur. 

Inscripcions: Socis 10€, No socis 15€

 

Per apuntar-se cal:  enviar mail a info@amicsjbb.org o per telf: 932564170 els dimarts i divendres a la tarda de 16 a 20h i rebre la confirmació de la inscripció.  

L'excursió botànica prevista per al 29 d'Abril es posposa de data i es planificarà de nou per al 27 de maig. Ja s'anunciarà properament.

L'excursió orquidiològica del 21 d'Abril ja està complerta i no és possible acollir més pàrticipants.

FESTA AL BOTÀNIC-PLANTA'T DE PRIMAVERA

ATENCIÓ: La Festa del Planta't de primavera al Jardí Botànic ha canviat de data i es farà el 13 de maig.

FESTIVAL DE FLOR EN FLOR AL POBLE ESPANYOL

Dia: del 29 de març al 2 d'abril 2018

Hora: 11h a 19h 

Al Poble Espanyol. Parc de Montjuïc

Aquests dies l´entrada al recinte será gratuita per els socis, presentant el carnet  de l'aajbb i a preu reduit per als acompanyants, mitjançant unes butlletes que oportunament es repartiràn


Farem dos tallers de sembra de llavors i planter, els dies 30 i 31, de 12 a 13h30, en el mateix stand.

També tindrem llavors i planter  a la venda.

TALLER D'ORNITOLOGIA URBANA

a càrrec de Gemma Soriano, guia de l'associació, ornitòloga aficionada i estudiosa dels ocells urbans.
 
Coneguem els ocells que trobem al jardí Botànic. Quins són hostes permanents i quins són de pas. Passarem unes imatges dels més comuns per a un primer reconeixement i posteriorment observarem sobre el terreny els que trobem.
 
Dia: 17  de març de 2018

Hora: de 11 a 13h 
Lloc de trobada: 
Entrada del jardí Botànic. Avda. Font i Quer 2. Parc de Montjuïc

Material: Es recomana dur prismàtics

Inscripcions:  Socis gratuit
                       No Socis 5€

II CURS DE BONSAIS

 
2on  curs de bonsais (També el podeu fer encara que no hagueu fet el primer curs) 

DIA: 24 de Febrer  de  2018
LLOC: Jardí Botànic de Barcelona. 
Avda. Font i Quer 2. parc de Montjuïc. 08029 Barcelona

a càrrec de : Sr. Juanjo Pardo.
Responsable de la col.lecció de bonsais del JBB


HORARI: de 10 h   a 13 h


En el segon curs aprendrem a trasplantar el nostre bonsai.
Els que participeu per primer cop, us proporcionarem un bonsai i podreu iniciar-vos en la tècnica.
 
I en el tercer curs  farem el seguiment del seu desenvolupament.
14 Abril 2018
Preu Curs:         
El curs és gratuit per als que van fer el primer curs.
per a nous alumnes...
socis: 30€
no socis: 40€

Màxim 20 persones

 

Per apuntar-se cal:  enviar mail a info@amicsjbb.org o per telf: 932564170 els dimarts i divendres a la tarda de 16 a 20h i rebre confirmació de la inscripció. La modalitat de pagament la rebreu en la confirmació de l'inscripció.

Les places s'ompliran per rigorós ordre d'inscripció.

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

L'assemblea va transcórrer amb total normalitat amb una participació de 24 persones. Es van presentar els comptes del 2017, el programa d'activitats del 2018 i el pressupost del 2018. Totes les propostes van quedar aprovades per unanimitat dels assistents.

Acta assemblea general ordinaria 2018
Resum d'acords i qüestions aprovades a l'assemblea
Acta assemblea AAJBB 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat 240.2 KB

Benvolgut, benvolguda,

Em plau convocar-te a la propera Assemblea General Ordinària de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona:

DIA:  17 de Febrer de 2018

HORA: a les 11.30 h en primera convocatòria

                A les 12,00h en segona convocatòria

LLOC: a la Masia del Jardí Botànic Històric (Avda. Del Muntanyans s/n), al Parc de Montjuïc de Barcelona

Amb el següent ordre del dia:

  1. Salutació del president
  2. Aprovació acta anterior
  3. Breu exposició Memòria d’activitats 2017
  4. Informe econòmic de 2017 i aprovació
  5. Programa d’activitats 2018 i aprovació
  6. Pressupost 2018 i aprovació
  7. Informacions diverses
  8. Torn obert de paraula

 

Tota la informació està disponible  en aquesta mateixa pàgina o a la zona de descàrregues a  www.amicsjbb.org , on ja la podeu consultar.

 

Cordialment,

 

 

Pere Vives

 

President de l’AAJBB

 

 --------------------------------------------------------------------------------

DELEGACIÓ DE VOT

 

El Sr/Sra…………………………………………………….. amb DNI nº ………………….  i Soci Numerari nº ……… de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona DELEGA el seu vot en l’Assemblea General ordinària  del 17 de febrer de 2018 a:

El president  (marcar amb una X) …….

El soci Numerari (posar nom i cognom ) ……………………………………………………….……..…………………………

(un assistent només pot representar a un únic soci numerari i a si mateix)

 

Signatura   

                                          

                                                                Barcelona, ……. de          de 2018

 

 

 

 

Memòria 2017 AAJBB
Memòria 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 6.7 MB

2ona VISITA GUIADA AL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA (MNAC)

Els proper 10 de Febrer  2018  a les 11h anem a visitar la col.lecció d'Art Modern reoberta el 2014 que va des del s XIX fins a la dècada del 1950, incloent el moviment Dau al Set. 
Hi esteu tots convidats, us hi esperem...

 
Dia, hora 10/ febrer/ /2018,  a les 11h
Lloc: al vestíbul del  MNAC (Parc de Montjuïc)

Durada prevista:  1h30m
Màxim 25 persones

Preus:
Socis: Gratuit
No socis: 5€



Podeu enviar un mail  info@amicsjbb.org confirmant l'assistència o deixar missatge al contestador del telèfon de l'associació 932564170

VISITA GUIADA A L´EXPOSICIÓ... 
“DESPRÉS DE LA FI DEL MÓN” ...AL CCCB

Els proper 27 de Gener 2018  a les 11h anem a visitar l'Exposisició  al CCCB "Després de la fi del món" amb els socis i amics, hi esteu tots convidats, us hi esperem...


Veurem com afronta l´Humanitat els canvis que s´estàn produint a nivell global, degut a les nostres accions sobre el clima, els aliments i la resta d´éssers  vius que poblen la Terra.

Una mirada d´alerta sobre la pèrdua del mon tal com el coneixem, però també de l'oportunitat de canvi i de l'urgència d'un pacte entre generacions.

 
Dia, hora 27/ gener /2018,  a les 11h
Lloc: al vestíbul del  Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB),
c/Montalegre, 5 (Barri del Raval).
Durada prevista:  1h30m
Màxim 25 persones

Preus:
Socis: Gratuit
No socis: 5€



Podeu enviar un mail  info@amicsjbb.org confirmant l'assistència o deixar missatge al contestador del telèfon de l'associació 932564170

Exposició OCEANS al Museu Blau...

Els proper 13 de Gener 2018  a les 11h anem a visitar l'Exposisició OCEANS  al Museu Blau amb els socis i amics, hi esteu tots convidats, us hi esperem...

Farem una visita guiada per el fons marí dels oceans que envolten la Terra. Es el resultat de 7 anys de treballi 75 expedicions amb la participació de més de 500 persones.

Visita guiada 
Dia i hora: 13 de gener 2018 a les  11h
Lloc: Vestíbul entrada Museu Blau. Pl Leonardo da Vinci 4-5 Parc del Fòrum
Durada prevista: 1,30h
Màxim 25 persones
Inscripcions: 
                    Socis: gratuit
                    No socis 5€
Podeu enviar un mail  info@amicsjbb.org confirmant l'assistència o deixar missatge al contestador del telèfon de l'associació 932564170

PROPER VIATGE...JEREZ i DOÑANA

del 13 al 20 de març 2018 (8 dies / 7 nits)

 La província de Cadis desperta a la primavera una mica abans que la resta de les seves companyes que es troben en latituds més septentrionals. Aquest viatge proposa un recorregut per alguns dels “pobles blancs” de la província, per amagats cortijos i hisendes plens de delicats jardins, palaus privats que amaguen magnífiques col·leccions artístiques... La nostra base és la capital no oficial de la província, Jerez de la Frontera. Una ciutat construïda sobre la riquesa centenària que raja de la vinya i que ha edificat bells palaus, esglésies, places, cellers, jardins... Durant els nostres dies a la ciutat tindrem temps per conèixer bé la seva cultura tan relacionada amb el món dels toros, dels cavalls i del flamenc. Des de les seves torres gairebé podem albirar Doñana, un espai natural de ressons mítics i fragilitat aquàtica. En resum, un recorregut tranquil i profund sobre el millor d'aquest racó meridional de la península.

INFORMACIONS i CONDICIONS DEL VIATGE

Preus (per persona):

 

Per reserves abans del 23 de gener de 2018

En habitació doble:

  • preu socis Amics Botànic 1.190 €
  • preu NO socis 1.220 € 

En habitació individual: suplement 200 €

 

Per reserves a partir del 24 de gener de 2018

En habitació doble:

  • preu socis Amics Botànic 1.290 €
  • preu NO socis 1.320 € 

En habitació individual: suplement 200 €

 

El preu inclou:

 

 Billet avió Barcelona-Jerez-Barcelona, en tarifa turista (amb una maleta facturada).

 Autocar privat per tots els desplaçaments assenyalats.

 7 nits d'estada en hotel de quatre estrelles al centre històric de Jerez de la Frontera en règim d'allotjament i esmorzar.

 Sis dinars, els dies assenyalats.

 Visites indicades a l'itinerari, amb l'entrada a tots els monuments assenyalats.  Guia local en algunes de les visites.

 Guia acompanyant, especialista en jardins, durant tot el viatge.

 

El preu no inclou :

 

Extres en general, com begudes i altres àpats no detallats a l'apartat “el preu inclou”, servei de bugaderia, propines, trucades telefòniques, tasses turístiques,... i en general, tot allò que no apareix a l'apartat “el preu inclou”.

 

Assegurances de cancel·lació o d'assistència en el viatge.

Cost assegurança de cancel·lació del viatge: 20€

 

Altres informacions :

> Es poden realitzar sortides des d’altres ciutats, allargar l’estada o altres adaptacions que siguin de la seva conveniència i interès. Pregunteu-nos preus i condicions.

> El programa de visites pot patir alguna variació de darrera hora per causes alienes a la nostra voluntat.

> Places limitades.

 

Inscripcions i condicions de pagament:

 

 400€ en concepte de dipòsit al fer la inscripció.

 La resta del preu total del viatge, un mes abans de la data de sortida.

 

Forma de pagament Ingrés per transferència bancària al número de compte: La Caixa ES02 2100 5425 7602 0005 5981 Indicar el concepte “Viatge Jerez” i el nom/cognoms de l'ordenant

 

Inscripcions

1) Fer una transferència bancària amb els imports indicats.

2) Enviar un correu electrònic a info@bomarzo.es amb les dades personals (nom, cognoms, telèfon de contacte), adjuntant una còpia del DNI/NIF dels passatgers, i el justificant de pagament.

 

Organització tècnica : L'organització tècnica d'aquest viatge està realitzada per Bomarzo Garden Tours (Ignacio Rodríguez Somovilla) NIF 09.386.933-N, amb número d'Agència de Viatges núm. 3593

 

Consultar les Condicions Generals del Contracte de viatge combinat a l'apartat legal de la nostra pàgina web:  www.bomarzo.es

Per a més informació de l'itinerari i viatge...
Jérez 2018 Botànic - català.pdf
Documento Adobe Acrobat 351.5 KB
Para más información del itinerario y viaje...
Jérez 2018 Botànic - castellà.pdf
Documento Adobe Acrobat 347.9 KB

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2018

l'Associació d'Amics del jardí Botànic us desitja un Bon nadal i un Feliç Any Nou 2018.

Que l'entrada del nou any ens porti salut i felicitat en aquest 25 aniversari de l'associació que ara comença. Que el jardí que hem plantat creixi més cada dia amb la mateixa il·lusió que vàrem sembrar el 1993.

Activitats per als propers dies...

 

Consulteu properament aqui totes les activitats de l'AAJBB

 

 

 

Jugatecambiental a partir del mes de març, els dissabtes al JBH

 

Visita guiada al JBH tots els primers diumenges de mes

 

 

 

  

Visites autoguiades al Jardí Botànic de Barcelona

PROPERS VIATGES DE L'AAJBB

Si esteu interessats en viatges i jardins podeu consultar i les diferents propostes on us podeu inscriure.

 

Més informació també  a: Viatges Bomarzo

 

Visites

al Jardí Botànic de Barcelona

Si vols fer una visita guiada al Jardí Botànic, els guíes voluntaris de l'AAJBB t'acompanyaran...

al Jardí Botànic Històric

Visita el jardí Botànic Històric i descobreix el sot de la masia i l'hort etnobotànic que gestiona l'AAJBB.

Si vols fer una visita guiada, els guíes voluntaris de l'Associació d'Amics del Jardí Botànic t'acompanyaran...els primers diumenges de cada mes a les 12 h d'octubre a Juny.

Itinerari botànic al jardí Botànic Històric
270917-1700- AT Interior Itinerari Jardi
Documento Adobe Acrobat 4.9 MB

Recomanacions

23-03-2016

Pistacia lentiscus (Llentiscle)
Pistacia lentiscus (Llentiscle)
Anastrabe integerrima
Anastrabe integerrima
Colchicum autumnale
Colchicum autumnale
Crotalaria capensis
Crotalaria capensis

13/3/16

Banksia praemorsa

20/2/16

Eucalyptus torquata
Eucalyptus torquata
Eucalyptus calycogona
Eucalyptus calycogona