mié

11

jul

2012

Cròniques del mes de juny

El diumenge 10 de juny un grup de voluntaris es va desplaçar fins el Parc Nou, del Prat de Llobregat. Allí van oferir la quarta sessió del taller de plantació de llavors de l’hort de la Masia de la temporada. Al març vàrem oferir-lo al Parc de les Aigües de Montcada, i al Parc de Can Solei i Ca l’Arnús de Badalona. El mes d’abril ens arribàvem fins el Parc de Torreblanca. Han estat 4 sessions on s’han atès més de dues-centes cinquanta famílies, que han estat informades sobre el jardí botànic, de l’hort i dels altres projectes de l’Associació.

El dissabte 16 de juny, tornàvem a aplegar-nos els amics al Sot de la Masia. En aquesta ocasió, per celebrar l’arribada de l’estiu, l’inici de l’època de vacances. Els assistents van lluir-se, i van aportar plats cuinats amb art i estima. Va ser una reunió distesa, on el bon ambient va ser l’ingredient més important, com ha de ser en tota trobada d’amics.

 

 

Alguns grups de voluntaris s’han acomiadat fins el setembre, fins i tot amb piscolabis, com el grup de jardineria dels dimecres. Cal recordar, però, que alguns grups no descansen, com els voluntaris de l’hort, i els guies que encara atenen visitants tots els caps de setmana del juliol. El grup de fotografia tindrà una data destacada el dissabte 7 de juliol.

 

Cal fer un agraïment públic a David Bertran, Enric Massot i Joel Marc Romero Gort, membres del jurat del Concurs de Fotografia 2012, pel seu treball durant tot el mes per visualitzar, valorar i votar les 340 fotografies presentades.

 

 

I tots els qui vulguin apropar-se per omplir el temps lliure de l’estiu, poden participar al Camp de Treball, del 16 al 27 de juliol.

 

Bon estiu!

Escribir comentario

Comentarios: 0

  • loading

Cicle CINEMA I JARDÍ

AAJBB-FILMOTECA

Programa filmoteca 2014.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]
Descarga

VIATGES 2014

VALÈNCIA:

Del 6 al 9 de juny

PER REGALAR...

LLISTAT ESPÈCIES AL JARDÍ BOTÀNIC

Recomanacions

14-04-2014

Echium
Echium
Cornus sanguinea
Cornus sanguinea
Salvia offcicinalis
Salvia offcicinalis

21-12-2013

Kakees
Kakees

Visites

Boletín de noticias